Saturday, August 17, 2013

Cray cray mom to be?!

Hi people!!

Selamat hari raya. Maaf zahir batin. Mesti kirg bz beraya lagi eh. I tgh serabut pk umah nk kemas xlama lg nak beranak. He he he

Perut i dh besar. Mcm belon. I rs mmg btol la kata hubs and doc perut i besar. I tgk colleague i lg awal preggie tp comel je perut dia.

I skang nk pusing kiri kanan pn susah. Duduk je pn mengah. Apa cerrrr..hihi. Siap tnya pap kt office i apa rhsia dia bawa perut buncit tp mcm xpenat je...hehe...

Nothing much to tell. But i juz wanna share my beautiful or craycray experience with my baby. I rs mcm imagination i lebih tp mmg mcm yeye je. Lol.

I prasan baby kalo lapar mst la dia kungfu i. Jenis hardcore pnye. Dia pnye tendang non stop mcm x sabar nak mamam. Dpt je mam trus snyap gerak cikit2 je.mok2 sgt perangai mcm mak dia gak kalo lapa ngamok. Hihihi

Satu lg dia suka kejut i tdo. Kalo i xlayan nnt dia akan gegarkan perut i kaw2 smpai i terjaga buka mata. Aduiiii. Cheeky. Tp bgs jugak dia mcm alarm la..hahaha

Pastu blk keje i slalu berbual dgn dia. Ckp2 tp i xtau la dia dgr ke x. BUT dia akan kick2 vibrate kn perut i yeye je mcm dia bls ckp i. Hihi. Seronok tau berbual dgn baby Z. i suka tau ble dia senyap i tnya syg mommy x?jap g dia tendang.hihi.

And ada one night i xselesa sgt tdo smpai xleh tdo some more kaki kena attack bisa2 tu. I nangis2 la pastu dia asik gerak2,vibrate2 smpai la kitorg sama2 tertido. Mcm dia nk pujuk mommy dun cry.please b strong for me. Hehehehe.

Cray cray enough?!?!LOL. I love u baby Z.

K. Tata. Toodles.

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete